Gizlilik Politikası

“Freaks 4U Gaming GmbH, An der Spreeschanze 10, 13599 Berlin, Germany”’nin (bundan sonra "biz", "biz" veya "Freaks 4U Gaming" olarak anılacaktır) bu gizlilik politikası sizi tür, kapsam ve amaç hakkında, ilaveten web sitelerimizde ve web sitelerimizle ilgili olarak tarafımızdan toplanan ve işlenen verilerinize ilişkin haklarınız hakkında bilgilendirir.

Kişisel verilerinizi korumayı taahhüt etmekteyiz. Bu tür bilgileri verdiğinizde, Freaks 4U Gaming, verilerinizi, kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm yasalara uygun olarak kullanmakla yükümlüdür.

Aşağıdaki Veri Politikası, kişisel verilerinizin Freaks 4U Gaming GmbH'de nasıl işlendiği ve yan haklarınız hakkında size bilgi sağlar.

Veri İşleme Sorumlusu (Veri Sorumlusu):



Freaks 4U Gaming GmbH
An der Spreeschanze 10
13599 Berlin
Germany
Phone: +49 30 / 330 96 66 – 0
E-Mail: info@freaks4u.de
Represented by Michael Haenisch

Veri Koruma Görevlisinin İletişim Bilgileri
Freaks 4U Gaming GmbH
An der Spreeschanze 10
13599 Berlin
E-Mail: datenschutz@freaks4u.de

Veri İşlemenin Amaçları ve Yasal Dayanağı



Kişisel verilerinizi, AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ayrıca Alman Federal Veri Koruma Yasası (BDSG) ve veri korumayla ilgili hükümler içeren belirli düzenlemeleri (özel kanunlar) dikkate alarak işliyoruz.

1. İletişim



Hizmetlerimizin kaynağı ile ilgili, gelebilecek talepleriniz için zorunlu olarak, kişisel verilerilerinizi (isim, adres, e-posta adresi, telefon numarası, kullanılan donanım veya yazılım, vb.) girmeniz istenebilir. Kişisel verileriniz bize gönderilmeden ve veritabanımızda saklanmadan önce onayınız istenecektir. Ayrıca, bu gizlilik politikasının, güncel ve geçerli olan versiyonunu okuduğunuzu ve tamamen kabul ettiğinizi onaylamanız istenir.

Bize gönderdiğiniz tüm kişisel veriler, yalnızca taleplerinizi işletmek için kullanılır. Kişisel verileriniz, yalnızca Turnuva’nın Türkiye kayıtlarını tutan NİNJA Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.’ye (“NINJA”) nakledilecek ve NİNJA tarafından (işleme yapılmaksızın) yalnızca görüntülenecektir. Bunun dışında, kişisel verilerin üçüncü şahıslarla paylaşılması söz konusu değildir.

2. Yarışmalar ve Oylamalar



Web sitelerimiz aracılığıyla yürütülen herhangi bir anket, oylama veya yarışmaya katılmak isterseniz, kişisel bilgileriniz bu anket, oylama veya yarışmada belirtilen amaçlar için de kullanılacaktır. Ayrıca, tekli katılımları sağlayabilmek için, anket, oylama veya yarışma süresince, IP adresinizi ve belirli bir çerezinizi kaydedebiliriz.

3. Haber Bülteni



E-posta bültenlerimizi almak için abone olabilirsiniz. Bunun için e-posta adresinizi ve isteğe bağlı olarak adınızı tarafımıza göndermeniz gerekir. Aksi belirtilmedikçe, bu haber bültenlerini size ücretsiz olarak sağlayacağız. Bültenlerimiz, zaman zaman tarafımızdan veya grup şirketlerimiz ile ilişkili üçüncü şahıslar tarafından sağlanan mal veya hizmetlerle ilgili promosyonlar veya reklamlar içerebilir. Herhangi bir zamanda bir e-posta haber bülteninden çıkmak isterseniz, bunu her haber bülteninde size verilen abonelikten çıkma talimatlarını izleyerek yapabilirsiniz.

4. Topluluk ve Oyun Hesapları



Topluluğumuz aracılığıyla sağlanan belirli hizmetlerden (mesaj panoları, sohbet odaları, forumlar vb.) yararlanmak için bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekir. Bunu yaptığınızda, bize kendiniz hakkında bilgi vereceksiniz ve bilgilerinizi pazarlama amaçları için nasıl kullanacağımızı seçebileceksiniz. Hesap kayıt bölümündeki, bilgilerinizi değiştirmek için size verilen talimatları izleyerek, pazarlama tercihlerinizi istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz. Bilgileriniz tarafımızca yalnızca talimatlarınıza uygun olarak ve bu gizlilik politikasında belirtildiği şekilde kullanılacaktır.

5. Harici kullanıcı hesapları üzerinden giriş yapma



gamesports.net'te oturum açmanıza izin veren bir üçüncü taraf hizmetinde kullanıcı hesabınız varsa ve bu hizmeti kullanmaya karar verdiyseniz, harici hizmetin oturum açma bilgilerini forma girmeniz gerekmektedir (Facebook, Twitter, Google vb. size böyle bir hizmet sunmaktadır). Gerçekte oturum açma, üçüncü taraf web sitesinde gerçekleşir. Tarafımızca bu üçüncü taraftan yalnızca aşağıdaki veriler alınmaktadır:

Kullanıcı adı
E-mail adresi


Bu bilgiler, harici kullanıcı hesabınız aracılığıyla gamesports.net hesabınızda oturum açmanız için gereken asgari bilgilerdir.

6. Log dosyaları ve Çerezler



Web sitelerine yapılan her ziyarette, teknik nedenlerden dolayı IP adresi, yönlendirilen URL, tarih / saat, tarayıcı sürümü ve işletim sistemi hakkındaki bilgiler web sunucularının log dosyalarında saklanır. Ayrıca, sözde çerezler bilgisayarınızda geçici olarak saklanabilir. Çerezler, geçici olarak sabit sürücünüzde saklanan ve web sitelerimizi ziyaretiniz hakkında bilgi içeren küçük metin dosyalarıdır. Bu verilere, sadece teknik nedenlerden dolayı ihtiyaç duyulmaktadır ve hiçbir şekilde herhangi bir şahıs ile ilişkilendirilmeyecektir. Değerlendirme yalnızca anonim istatistiklerle yapılır.

7. Kullanıcı Analizi



Hizmetlerimizi hangi şekillerde kullandığınızı analiz etmekteyiz. Bu işlem, çerezlerin kullanılmasıyla gerçekleşebilir. Analiz, sunduğumuz hizmetleri iyileştirmemize yardımcı olur (örneğin, hizmetlerimizin hangi bölümlerinin hangi kullanıcı grupları ile ilgili olduğunu belirlemek için). Bunun dışında toplanan veriler, pazarlama analizlerinde, hizmetlerimizi hangi kullanıcı gruplarının kullandığını belirlemek için kullanılabilir. Ayrıca toplanan veriler, sunduğumuz hizmetlerde sizinle daha iyi eşleşen ve kişiselleştirilmiş reklamlar ve hizmetler göstermek için kullanılabilir.

Toplanan veriler yalnızca bu amaçlar için kullanılacaktır. Tarafımızca herhangi bir veri toplayıcısına, liste aracısına (list broker) veya benzer kuruluşlara herhangi bir bilgi aktarılmamaktadır.

Kişisel Veri Alıcıları Kategorileri



Hizmet Sağlayıcılar



Yasal ve bir anlaşmadan doğan görevlere uygunluk kapsamında, kısmen harici hizmet sağlayıcıları kullanmaktayız. Bu hizmet sağlayıcıları aşağıdaki hizmetler için kullanılmaktadır:

1. İstatistik Verileri



Web sitelerimiz, Google tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Google Analytics ise, web sitesinin, kullanıcılarının siteyi nasıl kullandığını analiz etmesine yardımcı olmak için, bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan "çerezleri" kullanır. Çerez tarafından web sitesini kullanımınız hakkında oluşturulan bilgiler ("_anonymizeIp ()" yöntemi kullanılarak saklanmadan önce kesilen son IP adresiniz dahil) Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sunuculara iletilecek ve burada saklanacaktır. Google, bu bilgileri, web sitesi kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi operatörleri için web sitesi aktiviteleri hakkında raporlar derlemek ve web sitesi aktivitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak amacıyla kullanacaktır. Google ayrıca, yasaların gerektirdiği durumlarda veya bu tür üçüncü şahısların, Google adına bilgileri işlediği durumlarda bu bilgileri üçüncü şahıslara aktarabilir. Google, IP adresinizi, Google tarafından tutulan diğer verilerle ilişkilendirmeyecektir. Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerez kullanımını reddedebilirsiniz, ancak bunu yaparsanız bu web sitesinin tüm işlevlerini kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Bu web sitesini kullanarak, sizinle ilgili verilerin Google tarafından yukarıda belirtilen şekilde ve amaçlarla işlenmesine izin vermiş olursunuz.

Mevcut web tarayıcınız için, Google Analytics Kapsamı Dışında Kalma Tarayıcı Eklentisini indirip kurarak, gelecekte geçerli olacak şekilde, Google Analytics tarafından izlenmekten ayrılabilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=tr

2. Harici Sağlayıcıların İçerik Entegrasyonu



Web sitelerimizde, tarayıcı eklentilerine, sosyal ağların ve video içeriği sağlayıcılarının (ör. Facebook, Twitter, YouTube, vb.) bağlantılarına sahibiz. Bu hizmetler, genel merkezleri kısmen AB veya Avrupa Ekonomik Alanı'nın dışında kalan üçüncü şahıslar tarafından işletilmektedir. Bu tarayıcı eklentileri ve bağlantıları, web sitelerimizdeki logolar veya diğer notlarca tanımlanır. Bu içeriğin kullanımı bağlamında, bilgisayarınız (tarayıcınız) ile sağlayıcının sunucuları arasında bir bağlantı kurulur. Bu, web sitemize ziyaretinizle ilgili bilgileri, IP adresinizle birlikte sağlayıcıya iletecektir. Bu bilgiler, daha sonra sağlayıcı tarafından, bu sağlayıcıdaki mevcut hesabınızla ilişkilendirilebilir. Bu, web sitemizdeki eklentinin kullanımı sırasında, bu hizmetlerdeki hesabınıza giriş yaptıysanız geçerlidir. Servis sağlayıcılar tarafından veri toplama ve işlemenin amacı ve kapsamı ile bu konudaki haklarınız ve gizliliğinizi korumaya yönelik ayar seçenekleri için lütfen servis sağlayıcı gizlilik politikasını ziyaret edin. Bu şekilde veri aktarımını engelleyebilirsiniz. Lütfen bu politikadaki "gizliliğinizi koruma" bölümüne bakın.

Farklı harici sağlayıcılarla ilgili ayrıntılar:

Facebook
Facebook eklentisi ile sunduğumuz hizmetleri, doğrudan Facebook üzerinden beğenebilir, paylaşabilir ve yorumlayabilirsiniz. FB-Player ile kendi canlı yayınlarımızı ve Facebook kanallarımızın videolarını veya üçüncü şahısların videolarını web sitelerimize entegre ediyoruz.

Instagram
Instagram'ın yerleştirilme işlevi, Instagram fotoğrafları ve videolarını, web sitelerimize entegre etmemize olanak tanır.

Playbuzz
Playbuzz aracılığıyla, web sitelerimizdeki kullanıcı anketlerinin yanı sıra fotoğraf ve metin materyallerini entegre ediyoruz.

Twitch
Twitch-Player ile, Twitch kanallarımızın canlı yayınlarını ve videolarını veya üçüncü tarafların videolarını web sitemize entegre ediyoruz.

Twitter
Tweet eklentisi ile, web sitelerimizde Twitter içeriklerini görebilir ve Twitter'da içerik paylaşabilirsiniz.

Youtube
YouTube Player ile, YouTube kanallarımızın kendi videolarını veya üçüncü tarafların videolarını web sitelerimize entegre ediyoruz.


3. Üçüncü Taraflara Açıklama



Kişisel bilgilerinizi, yalnızca yasal olarak izin verildiğinde veya kabul ettiğinizde, üçüncü taraflara açacağız. Web sitelerimiz üzerinden bizim adımıza yürütülen herhangi bir promosyon, yarışma, anket veya oylama düzenleyen ve / veya yöneten herhangi bir üçüncü taraf varsa, bunu yapmalarını sağlamak için bilgilerinizi söz konusu üçüncü tarafa açabiliriz, ancak bilgilerinizi, onlara özel izin vermediğiniz sürece başkaca amaçlar için kullanmaları yasaklanacaktır. Bu üçüncü taraflarla işbirliğinde, Google Etiket Yöneticisi kullanıyoruz.

Bunun yanı sıra, kişisel verileriniz, yalnızca Turnuva’nın Türkiye kayıtlarını tutan NİNJA Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.’ye nakledilmekte ve NİNJA tarafından (veri işleme yapılmaksızın) yalnızca turnuva kayıtları için görüntülenmektedir. Bu belgeyi onaylayarak verilerinizin NİNJA’ya nakledilmesine onay vermiş olursunuz.

Ek Alıcılar



Yasal olarak bilgilendirme yükümlülüğümüz nedeniyle, kişisel verilerinizi, yetkililer gibi ek alıcılara ifşa edebilmekteyiz.

Verilerin Silinmesi



Verileriniz, vergiler veya diğer yasal nedenler dahil olmak üzere, yukarıda belirtilen amaçlar için artık gerekli değilse, silinecektir.

Kullanıcı Haklarınız



Web sitemizde gizlilikle ilgili herhangi bir endişeniz varsa, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin bir kopyasını talep etme haklarınızı işletebilir ve herhangi bir yanlışlığın düzeltilmesini veya bu verilerin silinmesini istiyorsanız, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gizlilik Koruması



Aşağıdaki tavsiye, istatistiksel veya teknik nedenlerle verilerin aktarılmasını ve depolanmasını önlemenize yardımcı olabilir. Lütfen GameSports Network'ün web sitelerinde sunulan hizmetlerin tüm özelliklerini kullanamayabileceğinizi unutmayın.

Tarayıcınızın ayarlarında, çerezlerin saklanmasını düzenleyebilir veya tamamen önleyebilirsiniz.
Çeşitli hizmetlerde, özellikle izleme durumunda, AB web sitesi https://www.youronlinechoices.com/ veya ABD web sitesi https://www.aboutads.info/choices aracılığıyla, çevrimiçi pazarlama amacıyla kullanılan çerezlerin kullanımına itiraz edebilirsiniz.
IP adresinizin saklanması, bir anonimleştirici (hizmet) kullanılarak engellenebilir.
Google Analytics, Facebook veya Twitter gibi hizmetlerin kullanımı üçüncü taraf tarayıcı eklentileri ile engellenebilir.
Üçüncü taraf reklamları ve reklam eklentileri (ör. Video reklamları), üçüncü taraf bir araç veya eklenti kullanılarak da önlenebilir

Şikâyet Hakkı



Yukarıda belirtilen veri koruma görevlisine veya bir veri koruma düzenleme otoritesine şikâyette bulunma hakkına sahipsiniz. Bizim için vazifeli olan veri koruma düzenleyici makamının bilgileri aşağıdaki gibidir:

Berliner Beauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit
Friedrichstr. 219
10969 Berlin

Visitor entrance: Puttkamerstr. 16-18

Tel.: +49 30 13889-0
Fax: +49 30 2155050
E-Mail: mailbox@datenschutz-berlin.de

Üçüncü Bir Ülkeye Veri Aktarımı



Kişisel verilerin aktarıldığı ülkenin, veri sahibinin hakları ve özgürlükleri için yeterli düzeyde koruma sağlaması koşuluyla, elimizde bulunan kişisel verileri Avrupa Ekonomik Birliği dışındaki bir ülkeye aktarabiliriz. Tuttuğumuz kişisel veriler, bizim için ya da bir veya daha fazla tedarikçimiz için çalışan, Avrupa Ekonomik Birliği dışında faaliyet gösteren personel tarafından da işlenebilir. Bu tür çalışanlar, diğer şeylerin yanı sıra, veri sahibiyle sözleşmelerin yerine getirilmesi, ödeme ayrıntılarının işlenmesi ve destek hizmetlerinin sağlanması faaliyetlerinde bulunuyor olabilir.

Gizlilik Politikasında Değişiklikler



Bu Gizlilik Politikası zaman zaman güncellenebilir, bu nedenle kişisel bilgilerinizi bize her gönderdiğinizde işbu Politikayı (güncel versiyonunu) kontrol etmek isteyebilirsiniz.

GameSports Network'ün Web Siteleri:



Aşağıdaki web siteleri hali hazırda GameSports Network'ün bir parçasıdır:

www.1pv.fr
www.99damage.de
www.baal.live
www.gamesports.net
www.joindota.com
www.summoners-inn.de
www.rog-masters.com
www.vct.gg